h

Nieuws van de afdeling

6 mei 2022

SP Bommelerwaard organiseert feestelijke bijeenkomst op 15 mei

Foto: Martijn Stoutjesdijk / Sp Bommelerwaard

De SP Bommelerwaard organiseert op zondag 15 mei van 14.00 tot 16.00 uur in de Grote Aak in Zaltbommel een feestelijke bijeenkomst voor al haar leden en sympathisanten. Tijdens de bijeenkomst zullen de trouwe vrijwilligers van de partij in het zonnetje gezet worden, kan er teruggeblikt worden op een succesvolle verkiezingscampagne, en zal de nieuwe fractievoorzitter Stef Dingemans zijn plannen voor de komende tijd delen. Ook is er volop gelegenheid tot informeel samenzijn onder het genot van koffie, thee, taart, een drankje en een hapje. Ook niet-leden zijn van harte welkom op deze bijeenkomst.

Lees verder
6 april 2022

De Wielewaal blijft in Zaltbommel!

Foto: Google Maps / Google Maps

We zitten midden in campagnetijd voor de gemeenteraad verkiezingen als Ad van de Goede, nummer 4 op de lijst, met ons deelt dat hij heeft gehoord dat er onrust is bij verzorgingstehuis de Wielewaal.

Lees verder
8 maart 2022

Schriftelijke vragen over verhuizing bewoners woonzorgcentrum De Wielewaal

Foto: Martijn Stoutjesdijk

Deze week hoorde de SP-fractie dat BrabantZorg van plan is het Woonzorgcentrum De Wielewaal in Zaltbommel te gaan verbouwen. Gedurende de verbouwing, die meerdere jaren zou gaan duren, wil BrabantZorg de bewoners ofwel helemaal onderbrengen in Leerdam, ofwel tussen de herrie van het slopen en bouwen op het terrein laten wonen in tijdelijke units. De SP vindt beide scenario's niet fatsoenlijk, niet menswaardig en niet normaal en diende daarom schriftelijke vragen (zie afbeelding) in.

Lees verder
21 februari 2022

Glastuinbouw en de energietransitie

Zeker 60% van het energieverbruik in de gemeente Zaltbommel komt voor rekening van de glastuinbouw. Hoe is dat zo gekomen? Dit artikel deelt wat inzichten en schetst een mogelijke toekomst.

Lees verder
17 februari 2022

Kieskompas online

Foto: Kieskompas

Ben je benieuwd naar de standpunten van de SP in vergelijking tot die van andere partijen? En welke partij (buiten de SP natuurlijk) bij jouw eigen standpunten in de buurt komen? Vul dan de nieuwe kieswijzer in van het Kieskompas. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier