h

Nieuws uit 2014

20 november 2014

Glas gerinkel

Het gerommel met de herstructurering van de glasstuinbouw in de Bommelerwaard duurt maar voort. In maart van dit jaar wilden de provinciale staten dat de plannen nog eens tegen het licht zouden worden gehouden.

Lees verder
3 oktober 2014

Stop sluiting BIEB Maasdriel

Vandaag was de SP aanwezig bij het bezoek van Prinses Laurentien aan Zaltbommel, om aandacht te vragen voor de plannen van de buurgemeente Maasdriel om de laatste twee bibliotheken te sluiten. 

Lees verder
18 september 2014

Ledenvergadering en bestuursverkiezing op 18 september a.s.

De Poorterij Zaltbommel 20.00 uur

Lees verder
7 februari 2014

Stem SP in 2018

De afdeling Bommelerwaard van de SP is sinds april 2013 zelfstandig. In haar werkgebied zijn er twee gemeenten: Maasdriel en Zaltbommel. Het aantal leden dat de jonge afdeling telt (totaal 80) is redelijk, maar de gewenste groei in ledental blijft achter bij de verwachtingen. Vooral het aantal actieve leden - leden die 'klusjes' voor de afdeling doen - is klein.

Lees verder
13 januari 2014

Vervolg kruispunt Portage Struikelpunt

In augustus hebben wij, de afdeling SP Bommelerwaard een ludieke actie gevoerd om de gevaren van het kruispunt bij winkelcentrum de Portage onder de aandacht te brengen van de gemeente. Dit heeft veel aandacht gekregen in de geschreven pers. Helaas heeft dit niet het gewenste resultaat opgeleverd. Dus krijgt onze actie een vervolg.

Lees verder

U bent hier