h

Nieuws uit 2017

13 december 2017

Bedankt Emile, succes Lilian!

Foto: SP

Onze partijleider Emile Roemer heeft vandaag medegedeeld, dat hij het stokje van zijn fractievoorzitterschap gaat overgeven aan Lilian Marijnissen. Sinds 2010 is hij voorzitter en nu vond hij het tijd om plaats te maken voor de nieuwe generatie.

Lees verder
4 december 2017

De SP doet mee aan gemeenteraadsverkiezingen Zaltbommel!

Foto: SP

Voor het eerst in haar geschiedenis doet de SP-afdeling Bommelerwaard mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Zaltbommel. Het programma voor deze verkiezingen staat nu online.

Lees verder
12 november 2017

Uitbreiding vliegveld Lelystad

Foto: SP

Wat moeten wij in de Bommelerwaard nu met de uitbreiding van vliegveld Lelystad? Vervelend voor de mensen die er wonen, maar voor de rest…… ver van mijn bed. Nou, het lawaai is dichterbij dan je denkt! Van onze SP-collega’s van de Gelderse Statenfractie hoorden wij, dat de meeste vakantievluchten naar het zuiden gaan en daarom ook over de Bommelerwaard zullen gaan vliegen.

Lees verder
12 november 2017

Onrust vanwege ontwikkelingen SACHEM!

Foto: Pixabay / Pixabay

Van de Stichting Veiliger Zaltbommel ontvingen wij onderstaand bericht, dat wij van harte steunen:

Lees verder
5 november 2017

Schulden en armoede

Foto: Manifest

Er zal niemand zijn die graag een deurwaarder aan de deur heeft. Die komt dan 'beslag leggen', op loon of uitkering. Of hij plundert je bankrekening. Als je schulden hebt bij de zorgverzekering of omdat je de rekening voor water, gas of elektriciteit niet meer kunt betalen, sturen bedrijven een deurwaarder. Vind je het gek dat een bezoek van de deurwaarder vaak betekent dat je meer schulden krijgt? Door incassokosten of door boetes van de overheid of rente op niet betaalde rekeningen. Daardoor alleen al worden schulden hoog. Voor velen te hoog. Als je al niet in armoede verkeert, krijg je er dan wel me te maken.  

Lees verder
29 oktober 2017

Lilian Marijnissen en Nine Kooiman op bezoek bij Buurtzorg Jong in Zaltbommel

Foto: Lilian Marijnissen

Afgelopen vrijdag zijn Lilian Marijnissen en Nine Kooiman in Zaltbommel geweest. Zij brachten een bezoek aan Buurtzorg Jong en hebben zich op de hoogte gesteld van de situatie in de gemeente Zaltbommel. Lilian was zeer content met de organisatie in het Bommelse.

Lees verder

Pagina's

U bent hier