h

Nieuws uit 2015

26 december 2015

Op naar een zorgeloos 2016

Foto: SP / SP.nl

Door de enorme bezuinigingen van staatssecretaris Van Rijn op de thuiszorg hebben al tienduizenden mensen hun baan verloren. Nu dreigt het volgende thuiszorgbedrijf, TSN, failliet te gaan.

Lees verder
17 december 2015

Pikken wat je pikken kan

Foto: SP / Jack Steeghs

Tijdens  het flyeren op de markt viel ons SP-team met de neus in de boter: Er werd door theaterschool De tuin van Kees straattheater Oliver Twist opgevoerd. Het lied ‘pikken wat je pikken kan’ ging overde armoede in de 19e eeuw, maar is nu ook actueel.

Lees verder
17 december 2015

SP'ers in gesprek in Zaltbommel

Foto: SP / Jack Steeghs

Afgelopen zaterdag hebben onze actieve leden Jack Steeghs, Martijn Stoutjesdijk en Hans ter Heege SP-zorgfolders  uitgedeeld op de markt in Zaltbommel. Zij kwamen daardoor in gesprek met de winkelende mensen rondom de markt.

Lees verder
16 december 2015

Erik van Kaathoven vertrekt bij Provinciale Staten

Foto: SP

Vandaag maakt de Gelderse SP bekend dat fractievoorzitter Eric van Kaathoven per januari 2016 stopt als fractievoorzitter en Statenlid. Hij wordt als fractievoorzitter opgevolgd door nummer 2 op de lijst, Peter de Vos. En Astrid Vollebregt-de Groot wordt door het vertrek van Van Kaathoven Statenlid.

Lees verder
13 december 2015

I.M. Alice van der Beek

Foto: SP

Op 28 oktober jl. overleed ons lid Alice van der Beek, op 66-jarige leeftijd.  Op 3 november werd van haar afscheid genomen, in een sfeervolle afscheidsbijeenkomst in de aula van het uitvaartcentrum. 

Lees verder
13 december 2015

Naar 101 bezwaren

Foto: Gijs van Haaften

Woensdag 9 december j.l. organiseerde onze SP-afdeling  in de Grote Aak in Zaltbommel een informatieavond. Het onderwerp was 'problemen in de thuiszorg', met als thema 'naar 101 bezwaren'. Spreker op de avond was de jurist Kevin Wevers, die zich heeft gespecialiseerd in zaken die met de thuiszorg te maken hebben.

Lees verder

Pagina's

U bent hier