h

I.M. Alice van der Beek

13 december 2015

I.M. Alice van der Beek

Foto: SP

Op 28 oktober jl. overleed ons lid Alice van der Beek, op 66-jarige leeftijd.  Op 3 november werd van haar afscheid genomen, in een sfeervolle afscheidsbijeenkomst in de aula van het uitvaartcentrum. 

Alice was in de SP een oud-gediende. Ze was al lid  in 1978, toen de partij nog in haar kinderschoenen stond. De SP had nog geen zetels in de Tweede Kamer en slechts hier en daar een enkele raadszetel, zoals in Hilversum waar Alice in die jaren woonde.  Zij was het die daar Tribunes verspreidde en met actiemateriaal op de markt stond. Alice heeft zich in onze afdeling vooral voor onze kerngroep zorg ingezet. Het was op een terrein waarin ze ook beroepsmatig actief was. Men kon haar ook altijd op SP-bijeenkomsten aantreffen. We zullen met plezier aan haar prettige persoonlijkheid en haar inzet voor de goede zaak terug denken.

Reactie toevoegen

U bent hier