h

Nieuws uit 2013

28 mei 2013

Praatpaal

SP Bommelerwaard stond ook weer zaterdag 18 mei midden in de samenleving! We hadden alle medewerking van dhr. Boender van de AH Zaltbommel. Met de ZO krant, de zorgkrant, de sponsjes en een luisterend oor waren er vele klanten die interesse toonde in ons verhaal. We hebben helaas ook nu weer wat "schrijnende" verhalen gehoord die we zeker zullen onderzoeken.

Lees verder
25 mei 2013

Leve de thuiszorg!

Een paar jaar geleden ging je nog fluitend naar je werk. Tja, maar toen kwam de klap. Je kreeg twee hersenbloedingen achter elkaar, die je op het randje van de afgrond brachten. Je kwam in het ziekenhuis terecht met ernstige verlammingen, vooral aan de linkerkant. Daarna moest je lange tijd revalideren in een revalidatiecentrum. En dat alles pas op je 55ste. Je was niet alleen uitgewerkt, maar je kon je leven niet meer lijden zoals vroeger. Het kon niet anders dan een beroep op hulp te doen. Die kreeg je van de thuiszorg.

Lees verder
23 mei 2013

Acties in de thuiszorg

Op zaterdag 6 april j.l. was er in Den Haag een grote protestmanifestatie tegen de bezuinigingen in de thuiszorg die het Kabinet van plan is door te voeren. De actie was georganiseerd door de vakbond ABVA-KABO en werd door de Socialistische Partij gesteund. Er waren ongeveer 6000 demonstranten op de manifestatie aanwezig. Zij luisterden naar vakbondsleiders en naar vertegenwoordigers van de grootste politieke partijen. De meesten hiervan gaven er blijk van zich fel tegen de kabinetsplannen te keren. Volgens de vakbond, die daarvoor een onderzoek had laten doen, leveren de bezuinigingen nauwelijks het geld op dat men zich voorstel. Die zouden meer dan een miljard euro bedragen. De Regering rekent zich met andere woorden rijk, tegen beter weten in.

Lees verder
19 mei 2013

Zorgakkoord?

13 maart 2013

Praatpaal zaterdag 2 maart 2013

 

 

De praatpaal vond eerst plaats op het parkeerterrein van zorgcentrum ’t Slot te Gameren. Niet een plaats die overloopt van menselijk verkeer, zou je zeggen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier