h

Kind van de Rekening

28 november 2012

Kind van de Rekening

 

In ons land leven ruim 350.000 kinderen in armoede. Heel concreet betekent dat dat voor velen van hen niet dagelijks een gezonde maaltijd op tafel staat; dat ze niet altijd naar verjaardagsfeestjes kunnen; dat ze vaak zelfs hun eigen verjaardag niet kunnen vieren; dat ze niet mee kunnen doen met sporten, uitstapjes of culturele activiteiten. Allemaal belangrijke zaken voor de ontwikkeling van een kind.

 

Dit zijn letterlijk de kinderen van de rekening. Wij vinden dat onacceptabel en willen dat veranderen. Daarom onze actie: De Kinderen van de Rekening.

 

Wilt u ons helpen om vóór 2 december zo veel mogelijk kinderschoenen in te zamelen?

 

Op 5 december worden ze op het Binnenhof aangeboden aan het kabinet. De schoenen zullen leeg blijven en zo symbool staan voor de kinderen die in armoede opgroeien in Nederland. U kunt de schoenen in een gesloten plastic zak afgeven op de volgende adressen:

 

ZALTBOMMEL - C A Leenhoffstraat 9 / Botterstraat 45 / J. van Oldenbarneveldtstraat 33  

ROSSUM - Burgemeester Slootspad 14 - KERKDRIEL Oudmunsterstraat 21A

BRUCHEM Kievitstraat 2 - ZUILICHEM Waaldijk 7

Reactie toevoegen

U bent hier