h

Lilian Marijnissen neemt eerste exemplaar Bommelerwaards kookboek in ontvangst

17 november 2023

Lilian Marijnissen neemt eerste exemplaar Bommelerwaards kookboek in ontvangst

Foto: Vlasta de Groot - Piskora / Vlasta de Groot - Piskora

Lilian Marijnissen neemt eerste exemplaar Bommelerwaards kookboek in ontvangst

Ini het kader van de nationale verkiezings campagne stelde de SP Bommelerwaard een speciaal kookboek samen, dat uiteraard boordevol gerechten met tomaten staat. Iedereen die zaterdag,18 november tussen 12.00-15.00 uur op het Mgr. Zwijsenplein in Kerkdriel langs de SP-tent komt, mag een gratis exemplaar van het boekje meenemen. Het eerste exemplaar ging echter niet naar een inwoner van de Bommelerwaard, maar naar Ossenaar en politiek leider van de SP, Lilian Marijnissen.
 

Reactie toevoegen

U bent hier