h

Startbijeenkomst met Tiny Kox op 24 september

29 augustus 2023

Startbijeenkomst met Tiny Kox op 24 september

Op zondag 24 september organiseert de SP Bommelerwaard een startbijeekomst voor haar leden en andere geïnteresseerden. Nu het zomerreces voorbij is en het politieke seizoen weer van start is gegaan beginnen we het jaar vol goede moed. Dat doen we samen met niemand minder dan Tiny Kox, die zal spreken over het antwoord van de SP op de verrechtsing van de politiek.

De SP Bommelerwaard vind het belangrijk om middels activiteiten, bijeenkomsten en op straat contact te houden met haar inwoners. Zo stonden vele actieve leden onlangs op de braderie in Zaltbommel en zien de leden elkaar begin september op een ALV.

Om het nieuwe politieke seizoen goed af te trappen volgt er op zondag 24 september een startbijeenkomst voor alle leden om elkaar weer te spreken en te zien na het zomerreces. Er wordt gestart met een ALV (14.00 - 15.00) die alleen voor SP leden is opengesteld, waarna vervolgens (15.00 -17.00) het programma ook openbaar is voor geïnteresseerden. Tijdens dit gedeelte is ruimte om elkaar te spreken onder het genot van een hapje en drankje en onder muzikale begeleiding van Nick van Wijk. 
Daarbij zal Tiny Kox spreken over het antwoord van de SP op de verrechtsing van de politiek in Nederland (en Europa). Tiny Kox is al vanaf 1975 actief voor de SP in verschillende rollen. Sinds 2003 is hij namens onze partij senator in de Eerste kamer en sinds 2007 zit hij daarnaast in de Raad van Europa. Vanaf vorig jaar is hij voorzitter van deze belangrijke club. 

Deze bijeenkomst is ook nadrukkelijk bedoeld voor niet leden, dus neem je vrienden, familie of collega's mee!

We zien elkaar op zondag 24 september (14.00 - 15.00 (ALV) 15.00 - 17.00 bijeenkomst) in de Winterkerk, de zij-ingang van de Sint Maartenskerk (Kerkplein 1, Zaltbommel). Tot dan!

Reactie toevoegen

U bent hier