h

SP in gesprek met inwoners op braderie Zaltbommel

29 augustus 2023

SP in gesprek met inwoners op braderie Zaltbommel

Foto: Stef Dingemans / Stef Dingemans

De SP Bommelerwaard was ook dit jaar (als enige politieke partij!) weer aanwezig op de braderie in Zaltbommel. Enthousiaste actieve leden hebben de gehele dag de rood/witte kraam bemand en vele gesprekken gevoerd met inwoners. Zij hebben daarbij hun zorgen en wensen gedeeld met onze partij, die wij zorgvuldig gaan bespreken en waar nodig actie op zullen ondernemen. 

Donderdag 24 augustus stond voor de lokale afdeling in het teken van de braderie in Zaltbommel. In alle vroegte werd de kraam opgebouwd en versierd met duidelijk zichtbare SP vlaggen, slingers, banners en de welbekende tomatensponzen. Hoewel we aan het randje van de braderie zijn geplaatst hebben vele bezoekers ons toch gevonden. Het raden van het aantal tomatensponjes in een glazen vaas was vooral voor de jongste bezoekers een leuke bezigheid (het waren er 45) die vervolgens ook aangaven wat ze miste in de gemeente. Andere inwoners van jong tot oud waren blij met het verkrijgen van enkele sponsjes voor thuis.

In de loop van de dag zijn we in gesprek gegaan met talloze inwoners die ons duidelijk hebben gemaakt dat het hard nodig is om een socialer geluid te laten horen in de gemeente. Alle onderwerpen, zorgen en wensen zijn door de leden verzameld en worden door het bestuur binnenkort besproken. 

De SP Bommelerwaard blijft zich zichtbaar inzetten om de gemeente Zaltbommel socialer te maken, niet alleen rondom de verkiezingen maar gedurende de hele periode. Zo organiseren we verschillende bijeenkomsten of vind je ons op straat. Deel je zorgen en spreek ons aan, samen bouwen we aan een socialer Zaltbommel.

Reactie toevoegen

U bent hier