h

Campagne Provinciale Statenverkiezingen

6 maart 2023

Campagne Provinciale Statenverkiezingen

Foto: Stef Dingemans

Op 15 maart worden de  provinciale statenverkiezingen gehouden. Ook voor onze provincie is het zaak om (weer) een sociaal geluid te laten horen. Om zoveel mogelijk mensen te motiveren om naar de stembus te komen is de SP Bommelerwaard actief campagne aan het voeren in de gemeente.

Zodoende heeft u ons de afgelopen weken al tegen kunnen komen op verschillende plaatsen binnen onze gemeente. Actieve leden brengen in hun eigen woonplaatsen folders rond en gaan langs de deuren. Er wordt geflyerd en gesproken met inwoners in plaatsen o.a. als Brakel, Rossum, Kerkdriel, Hurwenen of Gameren. Ook in Ammerzoden waren we afgelopen zaterdag aanwezig en spraken we met bewoners.

Volgede week zaterdag 11 maart (11.30-13.30 uur) volgt de afsluitende activiteit van de provinciale statenverkiezingscampagne. Dan voeren we gezamenlijk actie samen met de top-10 van de Provinciale Staten in Zaltbommel. Hopenlijk zien we u daar ook. Op naar een sociaal gelderland en een mooi verkiezingsresultaat volgende week!

 

Reactie toevoegen

U bent hier