h

Bommelerwaard goed vertegenwoordigd bij Provinciale Statenverkiezingen 2023

6 maart 2023

Bommelerwaard goed vertegenwoordigd bij Provinciale Statenverkiezingen 2023

Op 15 maart gaan we weer naar de stembus. Een belangrijk moment om ons (sociaal) geluid te laten horen tijdens zowel de waterschapsverkiezingen als de provinciale statenverkiezingen.
 

Op de kandidatenlijst voor de provinciale statenverkiezingen in Gelderland is de Bommelerwaard goed vertegenwoordigd. Martijn Stoutjesdijk (Zaltbommel), bestuurs-, en fractielid staat het hoogst genoteerd met een 5e plek. Vervolgens vinden we voormalig voorzitter Erik Braam (Kerkdriel) terug op plaats 9. Stef Dingemans (Zaltbommel) huidig fractieleider, sluit de rijen met een 21e plek. 

Momenteel zijn de voorbereidingen en de campagne voor de verkiezingen in volle gang. Meer informatie over het verkiezingsprogramma van de SP in de provincie gelderland kunt u terugvinden via de volgende link: Provinciale Statenverkiezingen 2023 | SP gelderland

Op naar een sociaal gelderland!

Reactie toevoegen

U bent hier