h

Rode Noodknop!

21 november 2022

Rode Noodknop!

Foto: Vectorportal.com

In korte tijd hebben steeds meer huishoudens en personen het (financieel) moeilijk gekregen. De kosten van allerlei noodzakelijke eerste levensbehoeften zijn flink gestegen. Zo zijn de energieprijzen door de dak geschoten, kun je voor hetzelfde geld bij de lokale supermarkt de helft minder kopen en/of is het vervoer niet om vrolijk van te worden. De benzineprijzen zijn nog altijd enorm hoog, en het OV wordt nóg duurder terwijl de kwaliteit omlaag gaat. En dat zijn dan nog maar enkele voorbeelden van de problemen waar onze inwoners tegenaan lopen.

Vanuit de SP Bommelerwaard horen wij namelijk veel geluiden van mensen die kampen met deze hoge kosten, maar in de (lokale) politiek zien we weinig tegemoetkomen en ondersteuning. Dat moet natuurlijk anders! 
Om goed in zicht te krijgen welke problemen er in onze gemeente vooral spelen hebben we de Rode Noodknop in het leven geroepen. Op de startpagina van onze website vind u deze knop. Druk hierop om middels enkele vragen aan te geven waar u mee te kampen heeft. Dat helpt ons om (nog) beter aan te kaarten waar de problemen zich afspelen.

Druk dus op de Rode Knop en deel uw zorgen!

Heeft u behoefte aan meer hulp of ondersteuning?
De SP Bommelerwaard staat u altijd te woord en kan helpen met het vinden van de juiste organisatie, of personen om sociale problemen binnen de gemeente aan te pakken. 

Reactie toevoegen

U bent hier