h

Cursus Politieke Basisvorming in de Bommelerwaard

14 september 2022

Cursus Politieke Basisvorming in de Bommelerwaard

Foto: SP Tilburg

We nodigen u van harte uit voor de kennismakingscursus 'Politieke Basisvorming'. Deze cursus is er speciaal voor SP-ers die net lid of actief geworden zijn, maar ook veteranen zijn natuurlijk van harte welkom. In drie avonden leert u kennis maken met alle onderdelen van onze partij. We beginnen bij het begin: de oprichting en de geschiedenis van onze club. In wat voor tijd zijn we ontstaan? Hoe hebben we ons door de jaren heen ontwikkeld? Dan gaan we in op onze ideologie. We bespreken de ideologische stromingen in Nederland en natuurlijk het socialisme in het bijzonder. Tenslotte leren we over onze organisatie en werkwijze. We zijn een unieke organisatie die mensen organiseert in acties én in de parlementen vertegenwoordigd is. Hoe we dat doen en hoe u zelf mee kunt doen leert u in deze cursus.

Voor de kennismakingscursus 'Politieke Basisvorming' is geen voorkennis vereist, hij is voor alle SP-ers geschikt. U hoeft alleen pen en papier mee te nemen.

De cursus voor onze afdeling wordt verzorgd door Marij Feddema (foto), een lid van het scholingsteam van de SP en daarnaast gemeenteraadslid in Nijmegen.

De cursus vindt plaats op de volgende drie momenten:

  • Woensdag 19 oktober, 19.30-21.30 uur
  • Woensdag 2 november, 19.30-21.30 uur
  • Woensdag 16 november, 19.30-21.30 uur

Locatie is het Stadskantoor in Zaltbommel (Hogeweg 11).

De cursus is gratis, maar aanmelden is verplicht en kan via zaltbommel@sp.nl.

Reactie toevoegen

U bent hier