h

Goede gesprekken op de Bommelse braderie

1 september 2022

Goede gesprekken op de Bommelse braderie

Foto: SP

Na twee jaar zonder braderie, was ie er dan eindelijk weer: de jaarlijkse Bommelse braderie op de eerste donderdag van september. En natuurlijk was de SP erbij!

Niet alleen was deze braderie een mooie kans om inwoners van onze streek uit te nodigen voor ons feestje op 5 september, maar uiteraard voerden we ook weer enorm veel goede gesprekken met inwoners. Die gesprekken gingen over de WMO, slecht onderhouden woningen, gestegen kosten en de algehele politieke onkunde in Den Haag. Wat we veel hoorden: we zijn het vertrouwen in de politiek nu écht kwijt, want wat maken ze er in Den Haag een zooitje van. Er is dus genoeg werk te doen voor de enige partij die echt voor mensen opkomt, de SP. Onze afdeling, de SP Bommelerwaard, is in ieder geval vastbesloten de komende tien jaar vierkant voor de belangen van onze inwoners op te blijven komen.

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier