h

SP Bommelerwaard organiseert feestelijke bijeenkomst op 15 mei

6 mei 2022

SP Bommelerwaard organiseert feestelijke bijeenkomst op 15 mei

Foto: Martijn Stoutjesdijk / Sp Bommelerwaard

De SP Bommelerwaard organiseert op zondag 15 mei van 14.00 tot 16.00 uur in de Grote Aak in Zaltbommel een feestelijke bijeenkomst voor al haar leden en sympathisanten. Tijdens de bijeenkomst zullen de trouwe vrijwilligers van de partij in het zonnetje gezet worden, kan er teruggeblikt worden op een succesvolle verkiezingscampagne, en zal de nieuwe fractievoorzitter Stef Dingemans zijn plannen voor de komende tijd delen. Ook is er volop gelegenheid tot informeel samenzijn onder het genot van koffie, thee, taart, een drankje en een hapje. Ook niet-leden zijn van harte welkom op deze bijeenkomst.

Reactie toevoegen

U bent hier