h

Dingemans genomineerd voor de AOB academiekus

10 februari 2022

Dingemans genomineerd voor de AOB academiekus

Foto: Stef Dingemans

Lijsttrekker Stef Dingemans is genomineerd voor de AOB academiekus. Deze uitreiking van de Algemene Onderwijs Bond is bedoeld voor positieve initiatieven die zich richten op het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in het (hoger) onderwijs. Dingemans is samen met zijn collega Sanne Frequin genomineerd voor de podcastserie 'ik vertrek'. In deze podcast gaan Stef en Sanne het gesprek aan met tijdelijke docenten van de Universiteit Utrecht. Er  wordt er stilgestaan bij de talloze positieve bijdragen van deze onderwijsnomaden aan het onderwijs, maar ook bij de redenen dat zij aan het einde van het contract weer vertrekken.

Op 14 februarie wordt de Academiekus uitgereikt. Meer informatie over het project en de uitreiking is te vinden op de website van het AOB: De Academiekus, daar wil je bij zijn | De Algemene Onderwijsbond (aob.nl)

Luister de serie terug via soundcloud en spotify:

https://lnkd.in/eechqUKv
https://lnkd.in/e4reEF5k

 

Reactie toevoegen

U bent hier