h

Uitnodiging voor de avond over woede, hoop en de EU

6 mei 2019

Uitnodiging voor de avond over woede, hoop en de EU

Foto: SP

De nummer 2 op de SP-kandidatenlijst voor de EU-verkiezingen, Jannie Visscher, zal dinsdagavond  14 mei de Bommelerwaard aandoen in de SP-tour door het land. Tijdens de openbare avond spreekt Jannie Visscher over woede en hoop in de samenleving en de komende verkiezingen. De avond maakt onderdeel uit van 50 SP-avonden door het hele land in aanloop naar de EU-verkiezingen op 23 mei. Het wordt een mooi programma met presentatie,  filmfragmenten en een gespreksleider.

Jannie over die verkiezingen: ‘De EU is ontspoord. Multinationals worden in de watten gelegd en werknemers tegen elkaar opgezet. De Europese elite wil zich bemoeien met onze pensioenen, ons openbaar vervoer en ons werk. Dat maakt veel mensen terecht woedend. Daar willen wij wat aan doen. Wij kiezen namelijk voor een radicaal andere koers. Daarover praat ik 14 mei graag met zoveel mogelijk mensen in Zaltbommel.’
Jannie Visscher (Eindhoven 1961), nummer 2 op de kandidatenlijst, is van     2006 tot 2014 wethouder geweest in Groningen. Daarna werd zij                 j wethouder in Eindhoven, waar ze onder andere verantwoordelijk was voor onderwijs, jeugd, verkeer en vervoer. Sinds de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 is Jannie gemeenteraadslid in Eindhoven.
De Sociëteitszaal in De Verdraagzaamheid is vanaf 19.30 uur open. Om 20.00 uur start het programma.  Toegang is gratis. Iedereen is welkom. Dus neem je buren, vrienden en bekenden mee.

 

Reactie toevoegen

U bent hier