h

SP-Gelderland en SP-Bommelerwaard voeren acties op station Zaltbommel

12 maart 2019

SP-Gelderland en SP-Bommelerwaard voeren acties op station Zaltbommel

Foto: SP

Gisteren voerden wij samen met leden van de provinciale SP-fractie actie op het station Zaltbommel. Als het gaat om duurzaamheid, mobiliteit en leefbaarheid van onze gemeenten, Maasdriel en Zaltbommel, is dat station van levensbelang. En het station kan nog zoveel beter! Hierbij kun je denken aan meer treinen, maar ook aan betere fiets- en openbare vervoerverbindingen tussen de dorpen en het station. De SP-fractie in Gelderland blijft daar zijn best voor doen, net zoals de SP-afdeling Bommelerwaard!

zie ook de link hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=PwhywNimUCY&feature=youtu.be

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier