h

We zitten in de raad!

23 maart 2018

We zitten in de raad!

Foto: Tineke van Dijk

Na een  geweldig spannende uitslagavond in het oude stadhuis kwam dan eindelijk de opluchting: We hebben 1 zetel gewonnen en kunnen dus meedoen!

Pfffff, pas aan het einde van de avond was het zeker dat we genoeg stemmen hebben gekregen. Na een goede, maar bar koude, campagne zijn er toch niet zoveel stemmers uit onze achterban daadwerkelijk naar het stemlokaal gegaan. Jammer, iets om bij de volgende campagne nog meer de nadruk op te leggen. Maar nu eerst genieten van deze overwinning! Onze lijsttrekker Martijn Stoutjesdijk zal de komende raadsperiode onze stem laten horen. Lees hieronder het interview dat hij gaf aan het Brabants Dagblad  https://www.bd.nl/zaltbommel/nieuw-sp-raadslid-zaltbommel-martijn-stoutjesdijk-het-wordt-prioriteiten-stellen-in-de-raad~ab87fa77/.

 

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier