h

Even voorstellen: Martijn Stoutjesdijk (nummer 1)

14 maart 2018

Even voorstellen: Martijn Stoutjesdijk (nummer 1)

Foto: Hans ter Heege

Op allerlei plekken zijn ze deze weken in de gemeente Zaltbommel te vinden: de kandidaats-gemeenteraadsleden van de SP Zaltbommel. Maar wie zijn ze eigenlijk, en wat drijft ze? In deze rubriek stellen leden van de top-5 zich kort voor. Vandaag: Martijn Stoutjesdijk (1989), nummer 1 op onze kieslijst.

Mijn naam is Martijn Stoutjesdijk en ik ben de trotse lijsttrekker van de SP Zaltbommel. Ik ben trots, omdat ik vind dat wij een hele mooie en diverse lijst aan kandidaten hebben, en omdat er in de campagne en in de voorbereiding van de campagne gebleken is dat er veel steun voor de SP is in de gemeente Zaltbommel. 

Als SP'er vind ik het heel belangrijk om op te komen voor juist die mensen die vaak over het hoofd worden gezien: jongeren, ouderen, (chronisch) zieken, mensen met een lager inkomen. De groeiende tweedeling in onze samenleving wil ik met alle kracht tegengaan. Daarnaast wil ik me graag inzetten voor een verduurzaming van onze gemeente. Als we in 2050 energieneutraal willen zijn, moet er nog een enorme berg werk verzet worden! Samen met de inwoners van onze gemeente wil die uitdaging echter graag aangaan.

Tot slot iets over mij persoonlijk: oorpronkelijk kom ik niet uit Zaltbommel, maar uit Spijkenisse. Samen met mijn vrouw woon ik nu alweer circa vier jaar in de gemeente Zaltbommel, eerst in Gameren, nu in de stad Zaltbommel. In het dagelijks leven werk ik als onderzoeker aan de Universiteit van Tilburg.

 

Reacties

Gefeliciteerd met deze functie. Ben trots op je!

Reactie toevoegen

U bent hier