h

Even voorstellen: Aziz Rahou (nummer 3)

12 maart 2018

Even voorstellen: Aziz Rahou (nummer 3)

Foto: Hans ter Heege

Op allerlei plekken zijn ze deze weken in de gemeente Zaltbommel te vinden: de kandidaats-gemeenteraadsleden van de SP Zaltbommel. Maar wie zijn ze eigenlijk, en wat drijft ze? In deze rubriek stellen leden van de top-5 zich kort voor. Vandaag: Aziz Rahou (1989), nummer 3 op onze kieslijst.

Ik ben Aziz Rahou, een geboren en getogen Bommelaar. Ik ken de mensen zowel in Zaltbommel, als in de dorpen er omheen, en ik weet dus wat er speelt bij zowel jong als oud. Ik houd er van om met mensen te discussiëren over het dagelijks leven en wat hen bezig houdt. Ik vind het als SP'er dan ook enorm belangrijk om onder te mensen te zijn. Het werk in de gemeenteraad doen we voor de mensen in onze gemeente en niet voor onszelf.

Nog wat over mezelf persoonlijk: ik ben 28 jaar en hebt Marokkaanse roots. In het dagelijks leven werk ik bij een zorgverzekeraar. Het leukste om te doen vind ik reizen, omdat ik van verschillende culturen en van eten houd. Bij reizen gaan die twee dingen perfect samen.

Reactie toevoegen

U bent hier